SICAK, RAHAT VE GÜVENDE TUTACAK HEDİYELER

İşte geldi yılın heyecan dolu son günleri… Bir taraftan gelecek sene için yepyeni macera hayalleri kurup planlar yaparken, diğer taraftan da tatlı bir telaş sarar içimizi: “Sevdiklerimize ne hediye etsek?” Birçokları için bu günler hediyeleşme fırsatıdır. Sevdiklerimiz, ailemiz veya arkadaşlarımızın yüzünde bir tebessüm yaratmak paha biçilemez!

Eğer sen de macerasever bir sevdiğini yılbaşında mutlu etmek istiyorsan hediye alternatifleri için hazırladığımız listeye göz atmadan alışverişe başlama! İşte soğuk havalarda onları sıcak tutacak, her maceralarında seni yanlarında hissettirecek, doğada geçirdikleri zamanlarda konforlarını artıracak hediye seçenekleri…

KIŞIN VAZGEÇİLMEZ AKSESUARLARI: BERE, ATKI VE ELDİVEN

Yılbaşı hediyesi denilince ilk akla gelenler bere, atkı ve eldiven gibi aksesuarlar oluyor. Soğuk havalarda hem şehirde hem de doğada sıcak kalmak için vazgeçilmez olan bu aksesuarlar, aynı zamanda giyim tarzını da bütünlüyor. Yılbaşı ruhunu sevenler için canlı renk ve desenleri seçebileceğin gibi sadelikten hoşlananlar için birçok alternatif de mevcut.  Kullanım alanının soğukluk derecesine bağlı olarak bere ve eldivenlerde ısı yalıtımına sahip ya da ekstra polar astarlı seçeneklerine göz atabilirsin.

FONKSİYONEL ÇANTALAR

Yeni yerleri keşfederken, gerekli malzemeleri en konforlu şekilde taşımak için her zaman fonksiyonel bir çantaya ihtiyaç vardır. Sevdiğin kişiye, maceralarında seni yanında hissettirecek bir çanta hediye etmeye ne dersin? Kısa süreli maceralar için bel çantası ya da minik sırt çantası hediye edebileceğin gibi daha uzun maceralardan hoşlananlar için daha büyük kapasiteye sahip çantalara yönelebilirsin.  

Seyahatseverler için uçakta ve arabada yanına alabileceği valiz tarzı çantalar, dijital gezginler için darbe emici bölmeye sahip laptop gözleri olan modeller ya da doğa yürüyüşçüleri ve dağcılar için daha fazla özelliğe sahip büyük kapasiteli profesyonel modeller güzel bir hediye olacaktır.

SICAK MOLALAR İÇİN MATARA VE TERMOS

Her yol ve macera tutkunu bilir ki, keşifle geçen uzun bir günde dinç olmanın sırrı susuz kalmamaktır. Ayrıca masa başında geçen bir günde de yanı başımızdaki matara daha çok su içme isteği uyandırabilir. Bu sebeple hem outdoor maceraları seven hem de masa başında çok vakit geçiren sevdiklerimiz için oldukça düşünceli bir hediye olacaktır matara. Çay ve kahve içmeden günü tamamlayamayan sevdiğin için diğer bir hediye seçeneği de termos olabilir. Tek bardaklık ya da daha büyük seçenekleri olan termoslardan, hediye edeceğin kişinin ihtiyacına uygun olanını seçebilirsin. Yine yoğun ofis ortamında kafa dinlendirici ya da soğuk hava maceralarında iç ısıtıcı sıcak bir mola için benzersiz bir hediye olacaktır.

AYAKLARINI SICAK TUTACAK KAR BOTU

Şehirde kaygan kaldırımlarda, ayak bileklerine kadar uzanan kar yığınlarında ya da doğada uçsuz bucaksız kar örtüsünde ilerlerken sevdiklerinizi sıcak ve kuru tutacak aynı zamanda sağlam basmasını sağlayacak bir kar botuna ne dersin? 

Bir kar botu için su geçirmezlik özelliğine sahip olması çok önemli.  Bunun yanında botun yüksekliği de aynı derecede önemli. Uzun bilekli botlar karın içeri girmesini önler ayrıca bacağa tam oturduğuna da emin olmak lazım aksi halde kar içeri girebilir. Alacağınız kişinin benzer marka ve benzer modellerde giydiği numaraları göz önüne alarak hediyeyi seçmeyi unutma ki ayağına tam otursun. Hediye edeceğin kişinin bileğini kuvvetli saran bir ayakkabı, kaygan zeminlerde eklemlerinin incinmesini de engeller.

Hem Tarz Katar Hem ISITIr: Polar üstler

Sevdiklerini yılbaşında da özel hissettirecek ve kış seyahatlerinde valizlerinin vazgeçilmez bir parçası olacak bir giysi mi arıyorsun? Polar üstler, hem kış aylarını sıcacık geçirmek hem de tarz görünmek isteyenler için birebir. Kayaktan trekking’e, kampçılıktan yelkene birçok alanda tercih edilen polar üstler aynı zamanda günlük hayatta da çok kullanışlı. Kaliteli bir polar üstün sıcak tutması, nefes alabilen yapıda olması, hafif olması ve rüzgâr geçirmemesi gerekir. Uzun kollu, kapüşonlu, boğazlı ya da dik yakalı seçeneklerinden hediye edeceğin kişinin tarzına uygun olanını seçebilirsin. Outdoor tutkunlarının en çok tercih ettiği giysilerden biri olarak yılbaşı hediyesi için de mükemmel bir seçenek.

Kalitesini tüm dünyada kanıtlamış ünlü markaların outdoor giysi ve aksesuarlarına The Moose Bay mağazasından ulaşabilirsin. Haydi, sen de sevdiklerini sıcak ve güvende tutacak yılbaşı hediyelerini  www.themoosebay.com üzerinden seç!

Doğa severlere doğaya çıkış yolu açmak ve buradan aldığı ilhamla stil önerileri, ipuçları ve çok daha fazlası ile
 The Moose Blog
 şimdi sizlerle

Bizi Takip Edin